GLS Csomagpont bővítmény – Opencart webáruházhoz

WooCommerce rendszerhez

Térképes csomagpont modul

Szabadszavas keresővel

 

15 000 Ft (br. 19 050 Ft)

EZ A BŐVÍTMÉNY OPENCART WEBSHOPOKHOZ VALÓ

A GLS csomagpont szállítási modul segítségével könnyedén megjelenítheti az átvételipontokat megrendelői számára. Lehetőség van országos térképes keresővel megjelenített, vagy legördíthető csomagpont választóval elérhetővé tenni a szállítási pontokat.

Minden szállítási pont egy kis csomagpont logóval van jelölve a térképen, amelyhez a Google Maps megbízható szolgáltatását használjuk. A szállítási pontok naponta frissülnek közvetlenül a GLS szervereiről, így mindig friss és egyre bővülő csomagpontot mutat a rendszer.

A funkciókról pár szóban:

Az adminisztrációs felületen lehetőség van kiválasztani, hogy mi alapján szeretnénk a szállítási árat számoltatni a rendszerrel: Súly vagy kosár érték alapján (végösszeg alapján)

A választott árszámítási módhoz az alábbi árazási lehetőségek társulnak:
Fix ár, amikor egy egységes árat adunk meg minden megrendelésre vonatkozóan, függetlenül attól, hogy súly  vagy kosárvégösszeg alapján kérjük a számítást,
Tól-ig árazás, ahol megadhatjuk, hogy pl.: 0-5.000 Ft -ig 1.290 Ft a szállítás ára, 5.001-99999-ig pedig ingyenes a szállítás vagy ugyanez csak súlymértékekkel (kg, gramm, stb)

A GLS szállítási modulokhoz tartoznak fizetési módok is, mint átutalásos vagy utánvétes. Ezeket nem feltétlen szükség használni ha van más beépített fizetési mód a rendszerben, ez a funkció könnyen kikapcsolható.

Lehetőség van arra is, hogy a modul külön kezelje az utánvétes és az átutalásos fizetési módok szállítási árát. Tehát például ha az átutalás kedvezményesebb az ügyfélnek és az üzemeltetőnek is, akkor lehetőség van, hogy csak az átutalásos fizetésekhez ugyanúgy súly vagy kosár összérték alapján meghatározzunk fix, tól-ig árakat.
A modulhoz 1 év teljeskörű garancia és telefonos / e-mailes támogatás jár, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

Ha bármilyen módosításra szükség van akár a modul telepítésének kezdetekor akár később, az minden esetben egyedi árkalkulációt igényel.

Ilyen lehet ha:

– Az oldal témája nem teszi lehetővé az alapértelmezett szállítási és fizetési oldalak betöltését

– Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokat összerendelő alkalmazás

– Egyedi, úgynevezett onepage checkout kiegészítő

– Megváltozik az oldal motorja, vagy átalakítják

– Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a GLS modul

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GLS Csomagpont bővítmény – Opencart webáruházhoz” értékelése elsőként

BEMUTATKOZÓ WEBOLDALT, SAJÁT WEBÁRUHÁZAT SZERETNÉL KÉSZÍTENI?

Tekintsd meg referenciáinkat a gombra kattintva!