GLS Címke kezelő bővítmény – WooCommerce webáruházhoz

30 000 Ft (br. 38 100 Ft)

A GLS címkekezelő modul képes a webáruház megrendeléseinek szállítási adatait (címzett, cím, utánvétösszeg, csomagpont hely stb) közvetlenül a GLS Connect online csomagfeladó ügyviteli rendszerébe továbbítani anélkül, hogy elhagyná webáruháza adminisztrációs felületét. Ezáltal ezeket az adatokat nincs szükség kézzel felvinni a GLS Connect rendszerébe. A címke nyomtatása nem automata, így Önnek kézzel kell kiválasztania milyen csomagokat szeretne átküldeni, és nyomtatásra átadni, ezzel elkerülve a készlethiány vagy egyéb okokból adódó, nem azonnali csomagfeladást. A címke azonnal letölthető a weboldal adminfelületén belül és a letöltéssel elküldésre is kerül a GLS csomagfelvételi rendszerébe. Önnek már csak ki kell nyomtatni a megfelelő lapra és ráragasztani a csomagra, futárt rendelni.A modul licensz alapon működik, tehát szükséges hozzá egy kulcs vásárlásra, amellyel egy webáruházban, egy domainhez regisztrálva jogosult az üzemeltető használni.

 

Igyekeztünk a modult a webshop motorokra úgy tervezni, hogy ne akadjon össze más kiegészítőkkel azonban, ha ez mégis előfordulna, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak.

 

 

A funkciókról pár szóban:

Az adminisztrációs felületen lehetősége van a rendelésekhez készítendő GLS szállítási címkéket egy gombnyomásra kinyomtatni, egyenként és tömegesen egyaránt.

Aznapi és dátum alapján kiválasztható csomagátadási időpont.

Beállítható csomagkövetési opció a regisztrált felhasználók számára

Exportált lap formátumot tud választani: A6, A4 és 85x85mm címkeméretek, különböző elrendezésekkel. Ügyfeleink nagy általánosságban az A4 – 2×2 -es elrendezést szokták használni.

A megrendelő megjegyzés feltűntetésének lehetősége

A GLS extra szolgáltatásait támogató fukciók (Flex Delivery Service, Express Service stb)

 

A rendszer működéséhez szükséges, hogy ismerje a GLS Connect online belépési adatait és az ún. SenderID azonosítóját, illetve hogy a GLS-nél regisztrált felhasználónevén engedélyezve legyen a saját API használata. Bővebb információt erről a GLS kapcsolattartójától, a +36 29 886 688 -es telefonszámon, illetve tőlünk is kérhet az alábbi elérhetőségünkön:

 

+36 30 592 0099

 

 

A modulhoz 1 év teljeskörű garancia és telefonos / e-mailes támogatás jár, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

 

Ha bármilyen módosításra szükség van akár a modul telepítésének kezdetekor, akár később, az minden esetben egyedi árkalkulációt igényel.

 

Ilyen lehet ha:

– A szerver ideje nem azonos a pontos idővel (gyakori probléma)

– Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokat összerendelő alkalmazás

– Egyedi, úgynevezett onepage checkout kiegészítő

– Megváltozik az oldal motorja, vagy átalakítják

– Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a GLS modul

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GLS Címke kezelő bővítmény – WooCommerce webáruházhoz” értékelése elsőként

BEMUTATKOZÓ WEBOLDALT, SAJÁT WEBÁRUHÁZAT SZERETNÉL KÉSZÍTENI?

Tekintsd meg referenciáinkat a gombra kattintva!